Skip to content
white logo icon

Våra Tjänster

Vårt företag arbetar framförallt med fasadmålningar, och det är vad som egentligen satt oss på kartan.

Vi visar gång på gång hur kvalitativt vårt arbete är och det är något vi är stolta över. Kunden får alltid själv välja vilka material som ska användas vid målningen, och kan ta till av våra råd för att göra detta.

Vi arbetar fördetmesta med färg från Beckers eller Jotun, då dessa verkligen är de märken med målarfärg som håller längst.

Detta är viktigt då skillnaden i pris mellan olika märken är liten, men gör att färgen kan hålla sig på fasaden med extra 5-8 år vilket leder till färre kostnader senare.

Tjänster

Vi erbjuder fasadmålning med era valda material. där skrapning av fasaden och tvättning också ingår. Om ställning behövs kan vi även montera detta. Vi ser till att fasaden tas hand om från början till slut och ser till att ni får en fasad som håller under en väldigt lång tid.

Kontakta oss

Vi erbjuder även att bara fasadtvätta er fasad om det skulle vara så att ni vill göra själva målandet. Självklart får ni välja mellan olika typer av fasadtvätt och medel samt att tillägga ett alg och mögelmedel om det skulle vara så att fasaden börjat ruttna.

Kontakta oss

service 1
home 2

Dessutom erbjuder vi att endast montera samt hyra ställning till ert hus, om det skulle vara så att ni behöver detta av diverse anledningar. Detta är ett bra allternativ om ni vill göra jobbet själva men vill spara pengar på att hyra istället för att köpa ställlning.

Kontakta oss